ה-צ-י-ל-ו

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/09/2012 | 16:40 | מאת: לי

23/8 החזרת 2 עוברים 6/9 בדיקת הריון חיובית - בטא 130 13/9 (שבוע לאחר מכן) נצפה שק הריון ברחם ובטא 1006 עד כאן הכל מושלם 15/9 יומיים אחרי - דימום קל מאוד שפסק 16/9 - בבדיקת האולטרסאונד נעלם שק ההריון והבטא גדלה רק ל 1400 מה שמוכיח שמשהו לא תקין 23/9 (שבוע לאחר מכן) אני אמורה להיות בשבוע 6+ , ואכן כמו שהרופא אמר לא נצפה שק הריון אבל ערכי הבטא עדיין ממשיכים לעלות, אומנם לא כמו שצריך הגיעו רק ל 3500 מה קורה? באולטרסאונד היה ניתן לראות שאכן הרירית עבה, ולא נצפה הריון חוץ רחמי בחצוצרה או בשחלה (מה הרופא ניסה לראות והסביר לי) מלבד תחושות כמו של הריון אני מרגישה מעולה ללא כאבים או דימומים או הפרשות חייבת לדעת מה קורה? היכן ההריון? תודה רבה ושנה נפלאה

23/09/2012 | 23:28 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לשלול הריון חוץ רחמי ע"י בדיקה מדוקדקת עם מכשיר א.ס. בעל רזולוציה גבוהה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית