זריקת לוקרין לשימור הפוריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/09/2012 | 19:31 | מאת: סיגל

שלום, אני מקבלת לוקרין כל 3 חודשים לשימור הפוריות בעקבות סרטן השד. סיימתי את הטיפולים הכימותרפיים והמשך קבלת הזריקה נתון לשיקול דעתי. לכן שאלתי היא: האם לוקרין שומר על כמות הביציות הנתונה שנשארה, כלומר אם נניח יש לי סה"כ 1000 ביציות ונשארו לי 100 ביציות (900 הלכו) האם הלוקרין שומר לי על ה - 100?

23/09/2012 | 13:04 | מאת: פרופ' שחר קול

אם הטיפולים הסתיימו אין תועלת בהמשך הטיפול בלוקרין.

23/09/2012 | 18:55 | מאת: סיגל

אם אני מתכננת להתחיל בהליך של הריון רק בעוד שנה. האם לא כדאי להמשיך לקבל את הלוקרין ובכך לשמור על הביציות הנותרות שלי? (אם אני אפסיק לקבל את הלוקרין אני אקבל מחזור ואז הביציות הנותרות "יתבזבזו") . יש לציין שאני כבר בת 38 וללא ילדים ומיועדת ל IFV כשאני ארגיש חזקה פיזית כדי לעבור את הטיפולים הנ"ל. תודה

23/09/2012 | 23:29 | מאת: פרופ' שחר קול

לוקרין נוסף לא ישמור על הביציות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית