שאלה בנושא בדיקת דם לאור דימום

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/09/2012 | 14:34 | מאת: אני

קודם כל שנה טובה , מטופלת אצלך במחלקה ברמב"ם.החזירו לי עוברים מוקפאים לפני 16ימים בערך. לוקחת אסטרופם פעמיים ביום ונר אנדומטרין בבוקר ושניים בערב. הייתי צריכה לעשות בדיקת דם ביום שישי לפני החג אך בגלל החג נדחה הכל עד מחר יום רביעי. אני מרגישה כי המחזור שלי הגיע ומה שמונע ממנו להתפרץ למעשה זה הכדורים והנרות , כבר שלושה ימים אני ממש מדממת כולל דימום וגושים קטנים של מחזור. האם בשלב הזה - היום ה16 להחזרה ניתן לבדוק בבדיקה ביתית או שעלי להגיע לבצע בדיקם דם בכל זאת ? אציין כי מדובר על נסיעה של שעתיים לכל כיוון ואני די בטוחה כי התשובה שלילית. תודה ושנה טובה

18/09/2012 | 15:48 | מאת: פרופ' שחר קול

אפשר לבצע בדיקת דם להריון במקום המגורים במסגרת קופת החולים שלך. אין צורך להגיע לבית החולים לשם כך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית