מחזור לא מגיע לאחר הפסקת טיפולים הורמונליים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/08/2012 | 06:33 | מאת: מחכה

שלום, אני בת 41, אחרי הריו אחד מוצלח ועכשיו בטיפולים. 3 נסיונות הזרעה לא הצליחו ועכשיו החלטנו על התחלת IVF. החודש עשינו הפסקה מההורמונים ועכשיו אני מחכה למחזור כדי שנוכל להתחיל את ה- IVF אבל המחזור מאחר ב- 5 ימים. בדיקות הריון ביתיות מראות שאני לא בהריון. האם יכול להיות שההורמונים להגברת הביוץ פגעו במחזור הסדיר? האם יכול להיות שהמחזור יפסיק בגלל ההורמונים? אני מודאגת.. תודה.

28/08/2012 | 08:06 | מאת: פרופ' שחר קול

גונדוטרופינים עובדים למשך 24 שעות מרגע הזרקתם, ומתפוגגים. לכן הם לא הסיבה לאיחור. מציע להתיעץ / להיבדק ע"י הגורם המטפל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית