שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/08/2011 | 19:03 | מאת: זואי

שלום רב. המחזור שלי היה ב-18.07.11. ביוץ כנראה ביום 31.07.11 עפ ערכת ביוץ (חיובית ב30.07). אורך מחזור בממוצע 27 יום. (המינימלי היה 26 יום למיטב זכרוני). ב 09.08.11 (10 ימים מהביוץ)התחילו הפרשות חומות שמופיעות רק בניגוב מידי פעם. מלווה בדקירות באיזור הרחם. מאז התסמינים הללו נחלשו, אך היום הופיע כתם דם. לפי החישוב של זמן הביוץ-אני אמורה לקבל מחזור רק ב 13.08.11ואני יודעת מפעמים קודמות כשניסיונותי נכשלו שהמחזור מופיע בדיוק 14 יום מבדיקת ביוץ חיובית. האם לדעתך הופיע המחזור? האם יתכן שזהו הריון? אני שואלת כי אני מזריקה קלקסן מהביוץ וחשוב לי להבין האם להמשיך או שהסיכויים להריון אפסו. תודה על עזרתך.

11/08/2011 | 19:37 | מאת: זואי

בהמשך לשאלתי, מתי יהיה נכון לבדוק הריון? האם יתכן כי זוהי השתרשות מאוחרת? תודה שוב

12/08/2011 | 09:32 | מאת: פרופ' שחר קול

השתרשות מאוחרת - ארוע נדיר. לבדוק ביום א.

12/08/2011 | 09:31 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה הופיע מחזור. כדי לוודא - יש צורך בבדיקת דם. מדוע צורך בקלקסן לפני שיש אבחנה של הריון????

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית