סימני הריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/08/2012 | 13:14 | מאת: ליהי

יש לי שאלה בקשר לסימן הריון - רגישות בשדיים. אומרים שזהו הסימן הראשון והוא מופיע כבר בשבוע הראשון והשני להריון, יש בנות( וגם גיסתי בניהן) שאומרות שהריגשו אותו כבר יום לאחר קיום יחסי מין. אני לא הבנתי ממה נובעת הרגישות בשדיים כבר יום למחרת אם העובר עדיין לא נקלט ברחם? ההגיון הבריא אומר שאחרי שיש השתרשרות מגיעים הסימנים. אתה יכול להסביר לי,בבקשה? כי אני כל מחזור טיפול כבר בטוחה שהוא נכשל אם יום לאחר ההזרעה איני מרגישה רגישות בשדיים. תודה רבה מראש!

24/08/2012 | 17:41 | מאת: פרופ' שחר קול

הרגישות נובעת מעליה ברמת הפרוגסטרון, ולכן אינה מהווה הוכחה להריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית