אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/08/2012 | 12:59 | מאת: taltul

דר שלום רב, ב31.7.12 החזירו לי 2 עוברים, כעבור שבועיים ב 14.8.12 בטא הייתה שלילית ולכן הפסקתי את כל התמיכה שקיבלתי (אסטרופם ונרות פרוגבטרון) זריקה אחרונה של פרוגסטרון הייתה ב 11.8.12. טרם קיבלתי מחזור ויש לי כאבים בבטן וגם בגב, סחרחורות ובחילות אך שדיים לא כואבות לי (בדרך כלל לפני מחזור יש לי כאבי שדיים). יש לי דווקא הרגשה שאני מבייצת בימים אלו. וגם קיבלתי זריקה דקופפטיל ב 5.8.12 אני לא מבינה מה קורה לי ואני די בלחץ שעדיין לא קיבלתי. ברצוני לדעת מדוע אני מרגישה ככה ומה לדעתך זה יכול להיות? תודה מראש על התגובה!

23/08/2012 | 13:19 | מאת: פרופ' שחר קול

אם לא יגיע עד 26.8 מציע לבדוק אסטרדיול פרוגסטרון ובטא.

23/08/2012 | 13:28 | מאת: taltul

האם זה יכול להיות הריון? האם אולטרסאונד לא יעזור ב 26.8.12 אלא רק בדיקת דם?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית