ציסטות בשחלות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/08/2012 | 08:13 | מאת: נועה

בוקר טוב! מנסה להרות במשך שנה, במחזור הקודם טופלתי באיקקלומין ואוביטרל . ביום השלישי למחזור האחרון בבדיקת אולטרסאונד ממצא של ציסטה בשחלה בגודל 42*42ממ בשחלה ימנית, ו18* 28 ממ בשחלה שמאלית. האם אוכל להרות החודש למרות הציסטות?? מה הטיפול ??האם לקחת שוב איקקלומין או לחקות שהציסטות יספגו?? תודה רבה!

23/08/2012 | 09:02 | מאת: פרופ' שחר קול

עדיף להמתין להתפוגגות הציסטות.

23/08/2012 | 11:45 | מאת: נועה

החודש לא אקח טיפול תרופתי, שאלתי האם יש סיכוי להרות טבעי למרות הציסטות בשחלות?? יש מצב שיספגו לפני הביוץ?? תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית