פרוגינובה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/08/2012 | 19:40 | מאת: נעמה

תודה על הפורום המוצלח יישר כח! בת 37, לקראת פרוטוקול קצר של IVF: מחר,יום ה 21 של המחזור, התבקשתי לבצע בדיקת דם לוודא שאכן היה ביוץ. במידה וכן לקחת פרוגינובה 2 מ"ג 1 בבוקר אחד בערב, עד קבלת המחזור - להערכתו 5 ימים, ואז להתחיל עם הפרוטוקול. הרופא אמר "כדי שהזקיקים יהיו מאותו מחזור" ולא ממש הבנתי למה נועדה הפרוגינובה?

22/08/2012 | 08:54 | מאת: פרופ' שחר קול

ניסיון להביא להומוגניות בגודל הזקיקים שיגיבו לגונדוטרופינים במחזור גירוי השחלות. זה מהלך מקובל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית