כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/08/2012 | 16:37 | מאת: פיבי

דר' קול, ראשית תרשה לי להודות לך על העבודה שלך כאן,זה כ"כ מרגיע ועוזר לקבל תשובה כשמתעוררת שאלה מדאיגה ותור לרופא עוד רחוק. יישר כח!!! שאלתי היא כזאת: אני עוברת כרגע טיפולי פוריות מחזור שני עם גונל 75 מ"מ, במחזור הראשון התפתחו לי 3 זקיקים מעל 17 ובמחזור הזה זקיק אחד 17 ממ וזקיק אחד 21 מ"מ,רירית הרחם 20 או 10- לא הבנתי בדיוק את מה שהרופא כתב. אתמול כבר הזרקתי אוביטרל. מעניין אותי, 1האם זאת נחשבת תגובה טובה/בינונית של הגוף לגונל?( אני בת28, ועושים טיפולים על רקע בעיית זרע ) 2. האם לפי נתונים האלה אפשר לחזות אפילו בערך את הצלחת התגובה של הגוף במינונים יותר גבוהים לצורך, למשל, IVF? תודה

21/08/2012 | 07:51 | מאת: פרופ' שחר קול

1. תגובה ממוצעת למינון נמוך. 2. מינון גבוה יותר יניב יותר זקיקים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית