לפי ההיגיון, גם בחורה בת 44 צריכה להתייעץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/08/2012 | 01:59 | מאת: ענבל

(שלום) עם רופא פיריון, עפ"י נתוניה. היתכן שמרפאת בריאות האשה בבלפור ת"א, מוקדנית 'מכבי' אומרת לי שהשירות חסום ולא נותן לקבוע, כי זה עד 43. אבל בהדר יוסף כן קובעים..... מה קורה פה? או אז, ללכת ישר לבנק הזרע, ושם לקבל רופא מלווה, של בדיקת ביוץ וכו'? הכל תחת קורת גג אחת...., או אלטרנטיבה, רופא פרטי, לליווי חודשי? (חבל, כי את הכסף הגדול צריך לשמור לתרומת ביצית). 1) האם נחוץ להתייעץ עם רופא פיריון,חיצוני, בטרם הולכים לבנק הזרע? יש רופאים בבתי חולים, ביחידות פוריות שלהם, שהם יטפלו בי (נתחיל מהקל, בלי הורמונים). וכך יחל השירשור הביורוקרטי עם טפסי 17, הפניות וכו'.(עד שנגיע ל-ivf), הכל בהמלצת רופא מלווה של בי"ח מבנק הזרע. חשיבה נכונה? 2) או לבדוק במוקדניות בלפור ת"א עצמו? מה פשר "טעות" של מוקדנית. 3) בתודה בכל מקרה!!

20/08/2012 | 08:31 | מאת: פרופ' שחר קול

איני ממצא בסידור העבודה בבלפור. אם יש לך מכבי זהב, את זכאית להתייעצות פרטית עם מומחה פריון שברשימת היועצים של מכבי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית