שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/08/2012 | 13:05 | מאת: רינה

שלום דר קול.ישר מבקשת סליחה על הבורות אבל אני הרבה פעמים שמעתי שאישה יכולה לזהות את הביוץ שלה ע"י הפרשות הדומות לחלמון. אצלי יש את ההפרשות האלה,אני ממש מרגישה אותן אבל כמה ימים לפני הביוץ.בביוץ עצמו אין לי אותן!!! ואני בטוחה שזה לפני הביוץ מכיוון שאני מטופלת על ידי רופא פוריות והוא אומר לי מתי הביוץ שלי.(רירית הרחם שלי מתאימה לביוץ לפני שאני מזריקה אוביטרל). האם ככה זה צריך להיות?

19/08/2012 | 15:27 | מאת: פרופ' שחר קול

קשה ולא מדויק לחזות את מועד הביוץ לפי ההפרשות. יש שיטות יותר מדויקות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית