בדיקות דם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/08/2012 | 09:51 | מאת: ל

שלום רב.לאחר שלא קיבלתי חודש וחצי, הוחלט לקחת מרשם שנקרא דופסון לשבוע ימיים, שני כדורים ביום. עבר שבוע לאחר לקיחת הכדורים, וטרם קיבלתי, התבקשתי לעשות בדיקות דם הורמונים, ובטא. בטא יצא שלילי, אך Estradiol (E2) Urgent היה 938, בדיקת הדם נערכה בתאריך 13.08.12, שוחחנו ונאמר לי שאני צריכה לבייץ. במידה ולא אקבל מחזור עוד שבועיים יש לעשות שוב בדיקת דם. מה שמוזר ש-5 ימיים לאחר בדיקת דם האחרונה קיבלתי מחזור. האם מחזור לא אמור להגיע 14 יום לאחר ביוץ. אני לא מבינה מה קורה? מה עלי לעשות....מכיון שמיום קבלת המחזור ביום השלילשי עלי להתחיל להזריק פירגיון 75 מל .

17/08/2012 | 11:47 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לציין ערך הפרוגסטרון. פרוגסטרון גבוה מציין שהיה ביוץ, אך לא קובע מתי.

17/08/2012 | 14:57 | מאת: ל

היי תוצאות הבדיקה הינם Progesterone Urgent5.11 LH Urgent 19.1 האם זה מספיק ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית