יום 9 אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/08/2012 | 19:28 | מאת: לילי

לפני 9 ימים החזרה של עובר אחד (שהתחלק ל-4) בימים הראשונים כאבים עזים בבטן התחתונה (שאבו לי 18 ביציות) עם שתייה מרובה והרבה מנוחה הכאבים עברו אך במקומם הגיעו ביומיים האחרונים כאבים בגב תחתון , הנפיחות לא ירדה וכמו כן התאבון, חזה נפוח מאוד (יצאו ורידים מרוב שנמתח) האם כבר אפשר לסיים עם הסבל ולגשת ביום העשירי (מחר) לבצע בדיקת דם? או שזה מוקדם מידי האם התיאור שלי שכיח ? בברכה

12/08/2012 | 08:40 | מאת: פרופ' שחר קול

התיאור מתאים לגירוי יתר של השחלות. רצוי להיוועץ עם היחידה המטפלת. בדיקת דם להריון - 14 יום לאחר השאיבה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית