גירוי יתר שחלתי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/07/2012 | 09:14 | מאת: שיר

5ימים אחרי החזרה כאבי בטן לא חזקים בעיקר לאחר מתן שתן הלכתי לרופא ,עשה אולטרסאונד וגינלי ואמר שהנפיחות והכאב משחלות גדולות ויש גירוי יתר קל אמר שיעבור לבד כיצד אוכל לזרז את תהליך ההחלמה? האם להמשיך לשתות ליטר ביום ? אני הולכת חצי שעה ברגל לעבודה - האם מותר ? מתי מסיונך התופעות יחלפו ? איך השחלות תחזורנה להיות בגודל רגיל ? הוא אמר שזה מהשאיבה

31/07/2012 | 09:36 | מאת: פרופ' שחר קול

מנוחה ושתיה מרובה יועילו להאצת החלמת השחלות.

31/07/2012 | 12:53 | מאת: גירוי יתר שחלתי

שלום דר' קול רציתי להודות לך על התשובות המהירות מאד והמקצועיות זה מאד תורם להרגעה ולנינוחות במהלך התהליך שוב תודה והמשך יום נעים

31/07/2012 | 15:24 | מאת: פרופ' שחר קול

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית