החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/07/2012 | 10:00 | מאת: החזרה

מסרו לי שיש לי 6 עוברים ,אתמול שאבו 9 בייציות אני מבוגרת - בת 41 מחר ההחזרה שאלתי-כמה יחזירו לי , מה איכות העוברים זה בי"ח ציבורי=האם אוכל להתעקש על החזרה עם אולטראסאונד כמה זמן לא לעשות פיפי לפני ? הבנתי שצריך שלפוחית שתן מלאה כמה זמן אחרי ההחזרה מותר לתת שתן כדאי שהעובר לא יפול .... מה הסיכוי לקליטה בגילי ? כמה זמן לנוח אחרי ההחזרה , האם מותר לעלות במדרגות -אני קומה 3 ללא מעלית ? תודה מראש

26/07/2012 | 13:15 | מאת: פרופ' שחר קול

1. מציע לאפשר לרופא לבצע ההחזרה כפי שהוא רגיל. 2. יש לכוון מתן שתן ושתייה כך שתהיה שלפוחית מלאה. 3. אפשר להתרוקן מיד. העובר לא ייפול. 4. הסיכוי סביב 10% 5. אפשר לעלות מיד.

28/11/2012 | 00:05 | מאת: מאיה

שלום, אני גם אחרי החזרה אבל מתרומת בייצית,אני בת 36 נשמע לי הזוי לגמרי שרק 10% סיכוי יש לאישה בת 41 זה סיכוי ממש אפסי, 1.מה הסיבה לכך? 2.ומה הסיכוי שלי? אודה לתגובה..תודה מראש!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית