מחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/07/2012 | 17:54 | מאת: ש

שלום! לפני 15 יום זריקת אובריטול , מאתמול כאבי רחם כמו לפני מחזור. כרגע המחזור עדיין לא הגיע,14 יום מהביוץ לפי מעקב זקיקים. כמו שהבנתי מחזור צפוי 14 יום לאחר הביוץ? או שיכול להתעכב? יש מצב שהריתי למרות הכאבים ברחם?

17/07/2012 | 22:08 | מאת: פרופ' שחר קול

כן. בדיקת דם מחר

18/07/2012 | 20:49 | מאת: ש

בהמשך לשאלתי מאמש, היום 16 יום מאוביטרל ו15 יום מהביוץ לפי מעקב זקיקים.עדיין לא קיבלתי מחזור , 3 ימים כאבי רחם חזקים. עד מתי סביר איחור במחזור לאחר אוביטרל? אולי הריתי ?(לא בדקתי הריון) תודה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית