דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/07/2012 | 11:18 | מאת: נעמה

לקראת ivf התחלתי גונל אף ביום 2 לווסת שאלה 1 :יש לי יובש בנרתיק האם זה קשור לגונל אף ? שאלה 2 :אם זו התחלה של פטריה מה אני עושה? עוד יומיים us וגינלי? יפגע בטיפול ? שאלה 3: קיבלתי מרשם רק ל 5 זריקות צטרודייט ן 4זריקות גונל 900 כל אחת . האם הצטרודייט יספיק עד האורביטל ? תודה מראש פעם ראשונה טיפולים עקב בעיית זרע

16/07/2012 | 12:16 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא 2. יש מקום לבדיקה ע"י הרופא המטפל, בלי קשר לגירוי השחלות. 3. לרוב - כן. אם יסתמן צורך ביותר - בקשי מרשם נוסף.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית