fsh גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/07/2012 | 14:58 | מאת: נורית

שלום, בת 43, בשנתיים וחצי האחרונות מנסה להכנס להריון בעזרת טיפולי אי וי אפ ועד לפני 5 חדשים, גם טיפולים הורמונליים, והאם fsh 25. יכול לרדת לרמות  נורמליות? הטיפולים האחרונים לא הניבו ביצית בשלה מספיק להפרייה. תודה מראש, נורית

15/07/2012 | 15:20 | מאת: פרופ' שחר קול

בוודאי, רמות ה - FSH אינן יציבות : עולות ויורדות כל העת. אין לכך משמעות. אין טעם להמשיך ולמדוד FSH. יש משמעות לתפקוד השחלתי כפי שבא לידי ביטוי בטיפולים שעברת.

15/07/2012 | 15:32 | מאת: נורית

מה לדעתך המשך טיפול? בהתחשב שעכשיו זה במחזור טבעי, וללא טיפול הורמונלי ? יש משהו שאפשר לעשות? תודה, נורית

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית