הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/07/2012 | 11:30 | מאת: ענת

הי אני ביום שלישי אהיה בשבוע השמיני לאחר טיפולי הפריות. החל מהשבוע הרביעי- חמישי יש לי הפרשות חומות. ברוך ה נמצא דופק ושק הריון וחלבון וגודל העובר 3 מ"מ. האם זה תקין? זה מפריע לי בעין שאני רואה את זה וזה מלחיץ אותי מאד. בנוסף, יש לי מידי פעם סחרחורות ומן ירידת סוכר וכזה קורה אני אוכלת ושותה ונחה וזה עובר- האם זה תקין? אני גם בלחץ מזה שנשים כותבות שעברו הפלות. תודה על הכל ושבוע טוב

15/07/2012 | 12:02 | מאת: פרופ' שחר קול

יש מקום לביקורת אצל רופא הנשים העוקב אחר ההריון, כולל בדיקת א.ס.

15/07/2012 | 13:08 | מאת: ענת

הי אציין שאני מקבלת תמיכה של אנדטמרין 3 פעמים ביום והרופא פריון אמר שזה שכיח. יש מקום לדאגה? תודה רבה

15/07/2012 | 14:43 | מאת: ענת

מרוב שנבהלתי ניגשתי מהר לקופה ועשו לי וברוך ה הכל בסדר: אני בשבוע 7.4 יש דופק, שק הריון וחלבון והד עוברי הודגם וגודל העובר כרגע 12.32 מ"מ. מה שכן, יש לי בשחלה הימנית צ'סטות בקוטר עד 25 מ"מ ובשחלה השמאלית צ'סטות בקוטר עד 20 מ"מ? האם ההפרשות יכולות לנבוע מהצ'סטות? או האם יכולות לנבוע מהתמיכה שאני מקבלת שלוש פעמים ביום (אנדומטרין)? הטכנאית אמרה שהכל בסדר אצלי. אני יכולה להיות רגועה עד לפגישה אצל הרופא? תודה רבה על שהשבת את תשומת לבי ושבוע טוב

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית