מיואשת לחלוטין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/07/2012 | 11:39 | מאת: בת 35

היי. אני נשואה 5 שנים. בשנה הראשונה לנישואין נכנסתי להריון טבעי שהסתיים בציטוטק מנה כפולה בהיותי בשבוע 14 ולעובר לא היה דןפק. מאז קשיים בנסיונות להקלט שוב. עברתי 5 מחזורים של iui שגם לא קטפו הצלחה ואז עברתי ל ifv בטיפול הראשון (קיבלתי פרוטוקול קצר) היו לי 8 הפריות מתוך 9 שמהטריים נכנסתי להריון שלא התפתח ובשבוע ה 6 שק ההריון התפרק ומיתר המוקפאים לא נקלטתי להריון. מרוב ייאוש עברתי לבית חולים אחר שבו קיבלתי פרוטוקול ארוך אך מספר הביציות היה קטן יחסית (4). החזירו לי 3 עוברים. לאחר שבועיים עברתי בטא שנמצאה שלילית. מאז הבטא עברו 3 ימים ועדיין לא קיבלתי ווסת. האם ייתכן שישנה טעות או שמא עליי לחכות עוד מספר ימים ואז לראות אם הווסת מגיעה? מדוע אני לא מצליחה להקלט? מה עליי לעשות כדי לשפר את הסיכויים?? אציין ואומר שלאור הבדיקות שאני ובעלי עברנו לא נמצאה בעייה רפואית ספציפית שמפריעה והרופא קיטלג אותנו בקבוצה של 15% שאין סיבה בבעיות פוריות.

07/07/2012 | 14:08 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע לחזור על הפרוטוקול שהניב הריון. אם המחזור לא יגיע בעוד יום - לחזור על בדיקת הדם לבטא, אסטרדיול ופרוגסטרון.

07/07/2012 | 14:20 | מאת: בת 35

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית