עזרה -בתהליך טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/07/2012 | 11:54 | מאת: עמית

שלום רב, אודה על עזרתך, אני ואשתי התחלנו טיפולים לפני כשנה. התהליך הוא סיוט ועיקר הקושי נובע מהבירוקרטיה המתישה, אנו גרים באזור נתניה ומטופלים ברמת החייל במרפאה פרטית,למרות הטיפול הפרטי,עיקר הקושי הוא בבדיקות האולטרהסאונד והדם ב6 בבוקר בקופת חולים בנתניה,הם לא מוכנים לקבל מי שמטופל בפרטי,האלטרנטיבה היא לנסוע לרמת החייל כל יום,האם ישנם מרפאות פרטיות באזור השרון שמבצעות בדיקות אלו? תודה מראש עמית

05/07/2012 | 12:02 | מאת: פרופ' שחר קול

איני יודע. לדעתי, עדיף שהרופא המטפל יבצע את בדיקות האולטרסאונד ולא במרפאה אחרת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית