הפריית ivf בעקבות נשאות גן סרטני

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/06/2012 | 17:51 | מאת: ליאת

שלום במהלך ההריון הראשון שלי עשיתי בדיקת נשאות לגן של סרטן שד עקב היסטוריה משפחתית , ונתגלה שאני נשאית וחלק מהאופציות למניעת המחלה זה שבהריון הבא שלי אני אבצע הפריה חוץ גופית ואבודד את הגן הזה מילדיי ובעזרת השם כך אעצור את ההמשכיות .. השאלה שלי היכן מבצעים את זה בצפון? ולאן אני צריכה לפנות בכדי להתחיל את התהליך? האם מספיק קודם דרך הרופא נשים ?? נא תשובתך תודה ויום טוב ליאת

25/06/2012 | 07:21 | מאת: פרופ' שחר קול

לא מבוצע בצפון. יש להגיש בקשה להליך ע"י רופא הנשים, לקבל אישור והתחייבות מאת הקופה שלך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית