הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/06/2012 | 13:24 | מאת: ג'ני

תודה רבה על התשובה על שאלתי הקודמת. ברשותך יש לי עוד שאלה: כאמור לבעלי התגלתה בעיית זרע( מורפולוגיה 3%+ שאר הנתונים טובים) שכנראה בגללה יש לנו קושי בלהכנס להריון.לאחר בדיקות שונות ( לא כולל צילום רחם) לרופא נראה כי לי אין בעיה כלשהי. אני לא מבינה איך יכולים הורמונים (מקרה שלי גונאל) לעזור לנו להשיג הריון? הביוץ שלי סדיר תמידי עם זקיק אחד גדול ועכשיו עם גונאל נאמר יהיה 2-3 זקיקים- איך זה יקדם אותנו? הרי אם זרע לא מצליח להפרות ביצית אחת למה שהוא יפרה כשיש כמה? או שברגע שלא מצליח באחת הזרע עובר לשנתי נותרות? פשוט אני לא מבינה איך זה הולך. אשמח אם תסביר בקצרה או תפנה אותי לאנשהו שאבין.תודה

14/06/2012 | 18:22 | מאת: פרופ' שחר קול

הבסיס לטיפול הוא כפול: 1. הגדלת הסיכוי הסטטיסטי ע"י ביוץ של יותר מביצית אחת. 2. תזמון מדויק של הזרעה תוך רחמית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית