בדיקת הריון שניה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/06/2012 | 10:36 | מאת: איילת

היי בוקר טוב אני יומיים ליפני בדיקת הדם הגורלית לא התאפקתי וביצעתי בדיקה ביתית שהראתה לי שני קווים בוודאות יש לציין כי בבדיקה קודמת ליפני כשבוע גם עשיתי בדיקה כזו מסקרנות והיה קו חלש וקו חזק כרגע יש שני קווים ברורים זריקת אוביטרל בפעם אחרונה ליפני 17 יום החזרת 2 עוברים ב29 לחודש יש סיכוי שאני בהריון?????? תודה מראש

08/06/2012 | 10:52 | מאת: פרופ' שחר קול

כן!

08/06/2012 | 11:43 | מאת: איילת

תודה על התשובה המהירה תודה תודה תודה ת אגב זו הפריה ראשונה לא חשבתי שזה יקלט תודה תודה תודה אני הכי מאושרת בעולם

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית