איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/06/2012 | 22:55 | מאת: נטע

שלום נאמר לי ע"י רופא הנשים שלי לקחת איקקלומין מהיום החמישי למחזור, במשך חמישה ימים. משום מה התבלבלתי ולקחתי מהיום הראשון. עד כה לקחתי במשך יומיים, והיום גיליתי את הטעות. אני לא יודעת אם להמשיך לקחת או להפסיק ולחכות ליום החמישי ואז להמשיך את שלושת הכדורים שנותרו? אם צריך להמשיך לקחת, אקח כבר מחר בבוקר את של היום בערב, ואמשיך מחר בערב שוב...האם זה אומר שהביוץ יקדים, ואז אני צריכה להתחיל את מעקב הזקיקים כבר בעוד ארבעה ימים? תודה

03/06/2012 | 15:27 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע להמשיך בטיפול למשך 5 ימים, ולבצע מעקב זקיקים 4 ימים לאחר מכן.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית