איחור של כמה ימים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/08/2011 | 19:19 | מאת: מרים

שלום ד"ר קיבלתי בפעם האחרונה ב 01/07 אחרי ניסיון שני כושל של ivf והיום אנחנו ב 04/08 כלומר עברו כמעט 35 יום. ואצלי המחזור בדרך כלל סדיר נע בין 28-30 יום. אני קמה בבוקר עם הרגשת עייפות כללית, וכאב בטן עמום חלש זה התחיל לפני כמה ימים, כאילו שאני הולכת לקבל. אבל לא.עדיין אין מחזור ולא הפרשות חומות. מה לעשות? לעשות בדיקה ביתית להיריון? או בדיקת דם? מה הסיבות לאיחור? היריון? או יש בעיה בעקבות הטיפול הקודם? אנא התיחסותך בכבוד רב

04/08/2011 | 19:25 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לברר בדיוק מה קיבלת, בעיקר האם דקפפטיל ארוך טווח? בדיקת דם ל: E2 P LH bhCG תבהיר מה קורה, בנוסף לבדיקת א.ס.

04/08/2011 | 19:44 | מאת: מרים

תודה ד"ר על התשובה. כן לקחתי דקפפטיל וגונל אפ עם פרוטוקול ארוך. האם יש סיכוי שנקלט היריון או יש בעיה אחרת? לאור הנתונים האלה אתה מציע משהו אחר? תודה רבה!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית