תמיכה לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/05/2012 | 15:26 | מאת: יסמין

האם לדעתך תמיכה של נרות אוטרוגיסטן במינון של 200 מג שלוש פעמים ביום מספיקה? מה קורה אם התמיכה אינה מספיקה? כיצד ניתן לדעת אם התמיכה מספיקה? בטיפול הפריה הראשון נתנו לי רק נרות אולם הדופק של העובר הפסיק, בשני הטיפולים שלאחר מכן קיבלתי וסת לאחר שמונה ימים והרופא אמר שהתמיכה לא היתה מספיק טובה ובטיפול החמישי נתנו לי אוטרוגיסטן וחצי אמפולת פרגניל פעם בשבוע.

09/05/2012 | 16:56 | מאת: פרופ' שחר קול

התמיכה טובה. הפסקת דופק העובר נובעת מכך שהעובר אינו תקין, ואינה קשורה לסוג התמיכה.

09/05/2012 | 20:09 | מאת: יסמין

התמיכה של האוטרוגיסטן בלבד טובה או האוטרוגיסטן והפרגניל יחד?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית