לפני טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/04/2012 | 19:41 | מאת: ליאור

אני כרגע בהזרקות הורמונים לפני טיפול ivf ראשון כך שנראה לי בשבוע עד עשרה ימים קרובים תהיה שאיבה אני ובעלי צריכים לטוס לאירופה בחודש הבא לקראת סוף החודש, במידה ואקלט מטיפול ראשון זה האם רצוי לא לטוס מיד בתחילת ההריון כי זה יחשב הריון בסיכון? ואם אעשה במאי עוד טיפול לפני שאונס האם יהיה בטוח לטוס? אני חוששת לא להיות בארץ ואולי אפגע בסיכויי להריון תודה רבה

28/04/2012 | 19:46 | מאת: פרופ' שחר קול

במהלך הטיפולים ובתחילת הריון עדיף להיות בארץ, ובקשר ישיר עם הגורם המטפל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית