היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/03/2012 | 13:18 | מאת: לי

שלום רב, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית שלמזלי היתה תקינה. 1. כמה זמן לאחר היסטרו' מותר לקיים יחסים? 2. האם יש סיכון להריון במידה ונקלטים באותו חודש של ההיסטרו? 3.עברתי גם צילום רחם הראה שהכל תקין ואצל בעלי נמצא שיש וריקוצלה בינונית באשך שמאל, למרות זאת "בהשבחה" האחרונה הזרע היה תקין ונאמר לי שעם זרע כזה ניתן להיכנס טבעי. האם יש עוד בדיקות שנצטרך לעבור? 4. למה ההירון לא נקלט?

26/03/2012 | 13:30 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לאחר יום - יומיים. 2. לא 3. פרופיל הורמונלי שלך. 4. שאלת "מליון הדולר" - לא ממש יודעים... ראי: http://ivf.co.il/he/before-ivf/when-to-go

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית