שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/03/2012 | 18:54 | מאת: היי

אז מכיוון שאני לא מתמחה כל כך בטיפולי פוריות אשמח אם תסבירו לי חודש הבא יש לי הזרעה.. ביום השלישי לוסת היא ראתה זקיק או ציסטה ואז לקחו ממני בדיקות דם ביום ה14 למחזור.!אין זקיק! ולקחו ממני בדיקת דם היום התקשרה אלי האחות ואמרה לי לפי הבדיקות דם שהיה זקיק בגודל 15 וההורמונים נמוכים ויכול להיות שהיה כבר ביוץ(אני בשבע ימים נקיים אגב) לפ מה שהבנתי זקיק 15 לא יכול לבייץ??????... אז למה היא אמרה שיכול להיות שבייצתי?.? שהיא התכוונה שהיא ראתה לפי בדיקות דם זקיק 15 אז יכול להיות שהוא גדל?

21/03/2012 | 20:42 | מאת: פרופ' שחר קול

זקיק בקוטר של 15 ממ יכול לבייץ. יש לדעת בדיוק מה היו רמות ההורמונים בכל שלב במעקב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית