היסטורוסקופיה / וריקוצלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/03/2012 | 20:12 | מאת: לי

שלום דר' לפני 3 חודשים נאמר לבעלי שיש לו וריקוצלה בינונית באשך שמאל והיום בדיקת הזרע לפני ההשבחה היתה תקינה. א. האם וריקוצלה באמת עובר/ מתרפה?? עברתי צילום רחם שיצא תקין, והיום אני אחרי הזרעה 3 שלא הצליחה, כל הבדיקות היו תקינות ואפילו היום גם בדיקת הזרע של בעלי. ב. האם יתכן שאצטרך לעבור גם היסטורוסקופיה???

14/03/2012 | 06:58 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא, אך לאחוז גבוה מאוד מהגברים הפוריים יש ווריקוצלה בינונית. 2. אם צילום רחם וא.ס. תקינים אין צורך בהיסטרוסקופיה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית