צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/03/2012 | 21:23 | מאת: ליאן

אני לא יודעת האם זהה המקום הנכון לשאול..בכל זאת אשמח לתשובה..! אני לאחר צילום רחם שנעשה ב14.2 שלאחר מכן היו לי הפרשות חומות במשך כ4 ימים..המחזור שלי סדיר ומגיע כל 33-31 יום.. היום כבר ה10.3 ועדיין לא קיבלתי..יש לי כאבי כאילו אני הולכת לקבל כבר שבועיים.. אני בטוחה שאני לא בהריון כיא נחנו שומרים נידה ויכלתי לטבול רק שבוע וחצי אחרי הצילום (24.2) האם יכול להיות שהביוץ התאחר והמחזור יאחר?או שאני צריכה לדאוג ואני צריכה לפנות לרופא?

11/03/2012 | 08:21 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה שהיה שיבוש בביוץ האחרון. יש מקום לבדיקת דם, ובדיקת רופא.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית