הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/02/2012 | 18:24 | מאת: shahed

שלום ד"ר שחר קול , אני נכנסתי לטיפול פריון וקחתי גונל אף עם מינון שונה כאשר קחתי לחמשה ימים במניון 75 מ"מ ועוד 6 ימים קחתי 150 מ"מ כדי לגדל ערכי E2 ו פרגסטרון וגם קחתי אווטרל ויום הבא עשתי בדקת דם והיתה תוצאות בדקת דם ל E2 910 ו פגסטרון 5.9 ו LH 3 וזה לפני הזרעה וזרע של בעלי היה טוב מאוד כאשר תנועה היתה טובה ורכזו בסדר ותקין שאולות : 1) יש סכוי טוב לכנס להריון ? 2) הד"ר שלי לא אמר לקחת תרופות תמכה להרויון כמו אסטרופם וזה צריך וחייב לקחת ואתו כדי לצלחת טיפול . 3) מה הבדל בין גונל אף מגנון ?

22/02/2012 | 19:36 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן 2. הרופא צןדק 3. ראי http://ivf.co.il/he/before-ivf/fertility-treatments

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית