התחלת טיפול בפורגון ואביטרול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/02/2012 | 08:50 | מאת: ל

בוקר טוב. לאחר צילום רחם ובדיקת היסטרפ', נמצא כי ישנה הדיבקות בחצוצרה שמלית. לאחר המלצה שלך הפניתה אותי לרופא , על מנת לנסות להסיר הידבקות. חזרתי אליך, ביקשתי כי אני רוצה לנסות זריקות.... היום אני אמורה להתחיל זריקות של פורגין. שאלתי הינה: 1. מה ההבדל בין זריקות לאיקוקלמין? 2. יש לי שחלות פולצ', האם אם אני ירד במשקל(אני שמנה), זה יעזור בביוץ טיבעי? 3. יש לי כרגע חצוצרה אחת תקינה, האם לאחר זריקות יש מצב שהיא גם תחסם? 4. ואיזה סיכוי יש בזריקות לריבוי עוברים? תודה

20/02/2012 | 09:14 | מאת: פרופ' שחר קול

1. תכולה שונה לגמרי. ראי: http://ivf.co.il/he/before-ivf/fertility-treatments 2. יעזור מאוד 3. לא 4. תלוי בעוצמת התגובה השחלתית.

20/02/2012 | 09:50 | מאת: ל

היי אני קצת מדוכדכת. היום אני מתחילה להזריק, אתה ממלליץ לי לנסות כמה חודשים לרדת במשקל, ובמידה ולא אצליח, להתחיל להזריק. או שלהזריק היום וזהו? חשוב לציין שאני בת 30, ומזה שנה מנסה טיבעי, וגם עם איקוקלמין?

20/02/2012 | 09:50 | מאת: ל

היי אני קצת מדוכדכת. היום אני מתחילה להזריק, אתה ממלליץ לי לנסות כמה חודשים לרדת במשקל, ובמידה ולא אצליח, להתחיל להזריק. או שלהזריק היום וזהו? חשוב לציין שאני בת 30, ומזה שנה מנסה טיבעי, וגם עם איקוקלמין?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית