בדיקת AHM

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/02/2012 | 21:38 | מאת: אביגיל

שלום , כמה שאלות בנוגע לבדיקה: 1. מה הערכים התקינים שלה - ואלו ערכים מראים על רזרבה שחלתית נמוכה? 2. האם זו בדיקת דם? 3.האם היא נעשית ביום מסויים בחודש יחסית למחזור? 4.איפה עושים אותה בארץ? 5. האם צריך הפנייה מרופא? 6. אחרי כמה זמן מקבלים תוצאות? 7. אם הערכים לא תקינים - האם בהכרח לא כדאי בכלל להתחיל טיפולים? תודה רבה מקרב לב..

07/02/2012 | 10:57 | מאת: פרופ' שחר קול

1. תלוי במקום הביצוע וביחידות המדדיה. 2. כן 3. לא 4. בתי חולים, מעבדות זר. 5. רצוי 6. ימים ספורים. 7. יש לייעץ באופן ספציפי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית