שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/02/2012 | 08:05 | מאת: אני

שלום דוקטור. במעקב שבוצע ביום 16 למחזור ערכי e-2 היו 1698 ופרוגסטרון 3.2 ע?פ רופא הנשים ביוץ צפוי ביום ה-18 היום אני ביום ה-24 עם הפרשות של ביוץ האם ייתכן???? ע?פ הוראות הרופא קיימנו יחסים במהלך כל שבוע שעבר יום כן יום לא. אשמח להתייחסותך הדחופה אני פוחדת לפספס את החודש... תודה ויום נעים!

06/02/2012 | 10:19 | מאת: פרופ' שחר קול

כדי לדעת בדיוק מתי הביוץ יש צורך במעקב הכולל בדיקות א.ס., וכן בדיקות דם הכוללות, בנוסף למה שנבדק אצלך, גם בדיקת LH. בהיעדר נתונים כנ"ל לא ניתן לקבוע אם היה ביוץ, ומתי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית