אחרי החזרת עוברים דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/02/2012 | 20:30 | מאת: מירה

לפני שבוע בדיוק עשיתי בדיקת דם אחרי 12 יום לאחר ההחזרה זה היה ביום רביעי שעבר שעשיתי בידקת דם יצא לי בטא 88 ויום לאחר יצא בטא 84 הרופא שלי אמר לי להפסיק הכול ולבוא אליו כדי לעשות טיפול חדש הוא הנתן לי את כל מה שנדרש לטיפול. עד עכשיו לא קיבלתי ווסת זה מחר יום השמיני היום עשיתי עוד הפעם בדיקת הריון בתית מראה לי חיובי שתי קווים ממש ברורים בדרך כלל אני מקבלת ווסת יום או יומיים אחרי הטיפול אבל זה נראה לי כבר יותר מדי מה האם קרו פעם מקרים כאלו שהבטא יורדת ויש בכל זאת הריון בבקשה דר שחר תחזיר לי תשובה בקשר לזה אני משוגעת כבר תודה רבה

01/02/2012 | 20:48 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לעקבו אחר רמת הבטא בדם. יש לוודא שיורדת עד 0. אם לא - יש לבדוק אפשרות של הריון חוץ רחמי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית