חייבת תשובה דחופה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/01/2012 | 17:58 | מאת: רון

הריון שבוע שמיני וחצי (I.V.F), בטא 60000. אולטרסאונד מהיום נצפה עובר שמתאים לשבוע חמש וחצי ושק הריון שמתאים לשבוע שישי וחצי. לא נצפה דופק. בשק ההריון יש קרומים שונים שאינם ברורים מהם. מחר יש לי תור לגרידה ואני מתלבטת כי עד לפני כמה ימים לא נצפה עובר והיום כבר יש עובר. מה דעתך האם יש סיכוי להריון תקין? חוות דעתך ממש חשובה לי ואודה לך אם תענה לי היום

29/01/2012 | 19:30 | מאת: פרופ' שחר קול

אם התארוך מדויק, חייבים לראות דופק בשבוע 8 וחצי. היעדר דופק מצביע על הריון לא תקין.

29/01/2012 | 19:48 | מאת: רון

התאריך ללא ספק מדויק כי מדובר בהחזרת עוברים. אולי היתה השרשה מאוחרת? ייתכן?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית