שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/01/2012 | 19:56 | מאת: קרן

אני בתחילת טיפולי פוריות וכן בתהליך של דיאטה והתעמלות , אך עדיין אני צריכה להוריד ואני ממשיכה במאמצים להוריד אותו גם , שאלתי האם משקל עודף יכול להשפיע על טיב הביציות למרות שכל התוצאות השונות תקינות. וברגע שהמשקל יהיה טוב אז יש סיכוי יותר גבוה שהביציות יהיו יותר טובות ? והאם זה יכול להשפיע גם על גדילת הזקיקים? וכמות הביציות? תודה קרן

29/01/2012 | 17:30 | מאת: פרופ' שחר קול

משקל עודף גורם לצריכה מוגברת של גונדוטרופינים, אך לא משפיע לרעה ל איכות הביציות. משקל עודף כרוך בסיכוני הריון רבים, וכן בסיבוכי לידה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית