שאלה דחופה לדוקטור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/01/2012 | 09:09 | מאת: אני

היי אני לאחר סיבוב ראשון באיקקלומין יום 13 למחזור נתקבלו התוצאות הבאות: E-2 709 Progastron <1.7 אולטרסאונד: שחלה ימין זקיק בגודל 14 וזקיקים קטנים שחלה שמאל זקיקים קטנים מרובים עובי הרירית 3.8 מעט נוזל בדונגלס האם תקין? מתי ביוץ בערך והאם קיים סיכוי שהרירית תתעבה? אני מודאגת מאוד וזקוקה לעצתך בדחיפות תודה ושבת שלום!

28/01/2012 | 14:29 | מאת: פרופ' שחר קול

הרירית דקה מידי. יש לחזור על הבדיקה ב - 29.1. אם הרירית לא תתעבה יש לשקול חלופות לאיקקלומין.

28/01/2012 | 17:20 | מאת: אני

תודה על תשובתך המהירה האם ייתכן שהרירית דקה לאור השימוש באיקקלומין? להבנתי יש כדור שתפקידו לסייע במניעת רירית דקה האם מומלץ להשתמש בו? אציין כי אני אוכלת גם סלק (הבנתי שזה מסייע) מתי אמור להתרחש ביוץ על פי הנתונים שציינתי קודם? אודה לתשובתך המהירה שבוע טוב!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית