אי הכפלה של בטא- המשך

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/01/2012 | 06:23 | מאת: שרון

אני מבינה שהסיכוי להריון תקין יורד (בטא עלתה מ-385 ל-444), אך האם יש בכלל סיכוי כלשהו??? נתקלת במקרים כאלה? שנית, לגבי הריון מחוץ לרחם, כשיש מקרים כאלה, הבטא לא אמורה להיות נמוכה יחסית בבדיקות הראשונות? אצלי היא יצאה גבוהה מאוד ליום הבדיקה (יש לציין שכבר הייתי בהריון פעם אחת אך לצערי הוא הסתיים בשבוע 13), בפעם הקודמת הבטא הראשונה לאחר 12 יום היתה 164. תודה מראש והמשך יום נעים...

26/01/2012 | 07:49 | מאת: פרופ' שחר קול

הכל פתוח. יש סיכוי לכל תרחיש, לכן חייבים להמשיך ולעקוב כדי לדעת בדיוק את מיקום ההריון ותקינותו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית