אי הכפלה של בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/01/2012 | 14:40 | מאת: שרון

שלום, בדיקה 13 יום לאחר החזרה : בטא 385 לאחר יומיים עלתה רק ל- 444. האם הסיכוי להריון תקין אבד? מה יכולה להיות הסיבה לעלייה כה קטנה? מה עלי לעשות כרגע? תודה מראש.

24/01/2012 | 14:41 | מאת: שרון

24/01/2012 | 15:58 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי להריון תקין יורד, אך יש להמשיך מעקב. יש לשלול בהמשך הריון חוץ רחמי.

24/01/2012 | 17:49 | מאת: שרון

אני מבינה שהסיכוי להריון תקין יורד, אך האם יש בכלל סיכוי כלשהו? נתקלת במקרים כאלה? שנית, לגבי הריון מחוץ לרחם, כשיש מקרים כאלה, הבטא לא אמורה להיות נמוכה יחסית בבדיקות? אצלי היא יצאה גבוהה מאוד ליום הבדיקה (יש לציין שכבר הייתי בהריון פעם אחת אך לצערי הוא הסתיים בשבוע 13), בפעם הקודמת הבטא הראשונה לאחר 12 יום היתה 164. תודה מראש!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית