מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/01/2012 | 13:54 | מאת: שרון

שלום ד"ר אני אחרי סבב IVF בחודש מנוחה עשיתי היום מעקב זקיקים יום 10 למחזור (מחזור סדיר 28-30 יום) E2 - 267 פרגסטרון קטן מ-0.8 LH 5.2 ב-US ראו משמאל זקיק 10 מימין 2 קטנים. זאת הפעם ראשונה שלי מאז שנה וחצי שאני במעקבי זקיקים שעל ביוץ שלי טבעי (ללא ההורמונים) יש זקיק מוביל וקטנים תמיד ראו אחד רק האם זה תקין? מה זה מצביע על השחלות שלי?

24/01/2012 | 15:54 | מאת: פרופ' שחר קול

הבדיקה תקינה. יש לשער כי בהמשך יישאר זקיק אחד בלבד לביוץ.

25/01/2012 | 08:14 | מאת: שרון

אני חייבת לשאול... איך זה שבאף מעקב לא היה לי יותר מזקיק אחד והחודש פתאום רואים יותר? מה זה מראה על השחלות שלי?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית