הזרקת גונל-F

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/01/2012 | 18:55 | מאת: מצפה ומצפה

שלום דר' קול.. אני נמצאת בטיפולי הזרעות הונחתי להתחיל להזריק את הגונל מהיום ה-3 של הווסת. הבעיה שאינני בטוחה לגביי הספירה. ביום שני החל דימום ברמה של הכתמות אדומות אך לא דימום חזק ורק בלילה בין שני לשלישי החל הדימום.. הבעיה שהיום כבר כמעט ואין דימום אלא הכתמות אדומות וחומות, דבר שאינו בשגרה אצלי. אם לספור את היום ה-3 אז יוצא שאני צריכה להזריק מחר.. אבל ייתכן שהדימום של יום שני היה היום ה-1 של הווסת?? ואני צריכה להזריק היום? במידה ואכן מחר הוא כבר יום 4 האם זוהי בעיה להתחיל להזריק? מתי אני צריכה להזריק??? אודה על תשובתך

18/01/2012 | 20:48 | מאת: פרופ' שחר קול

אם יש ספק לגבי הדימום עדיף לבצע בדיקת דם הכוללת E2 P LH ובטא.

18/01/2012 | 20:54 | מאת: מצפה ומצפה

דר' קול, תודה רבה על המענה.. אני אעשה את הבדיקות מחר בבוקר.. במידה והתוצאה שלילית- זה בסדר להתחיל להזריק מחר?? לא מאוחר מדי??

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית