הריון לאחר טיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/01/2012 | 14:28 | מאת: ר

האם יכול להיות מצב בו קיים הריון תוך רחמי בו נצפה שק הריון ובו זמנית גם הריון חוץ רחמי? (שבוע שישי לאחר החזרת עוברים) תודה רבה ושבת שלום

13/01/2012 | 14:35 | מאת: פרופ' שחר קול

כן, אך די נדיר.

13/01/2012 | 20:45 | מאת: ר

יש לי מעין כאב (חוסר נוחות) בצד שמאל בבטן התחתונה באזור השחלה, האי נוחות מורגשת בעיקר במצב של שכיבה ובעיקר על צד שמאל או על הגב. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש מקום לדאגה? היום אני בשבוע שישי והשבוע נצפה שק הריון, ביום רביעי עשיתי בטא והתוצאה היתה 4570. ביום שני יש לי אולטרסאונד נוסף. מהי דעתך. אני בלחץ (הריון שהושג לאחר שנים רבות) תודה רבה ושבת שלום

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית