שבוע חמישי להריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/01/2012 | 14:42 | מאת: יסמין

ביום שישי לפני שלושה שבועות הוחזרו עוברים, בטא ראשונית 178 ( לפני שבוע) בטא מהיום 1180. בבדיקת אולטרסאונד לא נצפה שק אולם הרופא אמר שלפי מצב השחלות ועובי הרירית אין ספק שאני בהריון. האם ייתכן שבשבוע חמישי עדיין לא נראה שק? מה יכולה להיות הסיבה? האם ייתכן שההשרשה היתה בשלב מאוחר יותר? ביום רביעי אמורה לעשות אולטרסאונד נוסף.

06/01/2012 | 16:55 | מאת: פרופ' שחר קול

הכל פתוח ויתכן: הריון תוך רחמי תקין, הריון תוך רחמי לא תקין, הריון חוץ רחמי. רק מעקב מסודר יבהיר התמונה. השרשה מאוחרת קיימת ביונקים אחרים, ויתכן אף באדם, אך אין נתונים ברורים על כך, לכן אפשרות זו אינה על הפרק.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית