פריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/01/2012 | 12:38 | מאת: טטיאנה

שלום ד"ר שחר אני ובעלי מטופלי בפיריון 5 שנים בעיה יקרית אצל בעלי החלתנו לקחת תורם עשינו 4 הזרעות ללא הצלחה רופאה ביקש שאני יעשה צילום רחם נאמר לי שחצוצרה אחת סתומה והשניה גם לא משהוא הוא אמר שאנחנו צריכים לעבור שוב ivf האם זה יצליח עולי אני צריכה עוד בדיקות לעשות ? אנחנו מבולבלים ומיואשים עולי כידאי לאמץ ילד וזהוא אסמח לקבל תשובה תודה

05/01/2012 | 13:02 | מאת: פרופ' שחר קול

סיכוי טוב להשגת הריון ב - IVF. אם חצוצרה נפוחה ומלאה נוזל, עדיף לכרות אותה לפני טיפול IVF.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית