בירור לכשלון ivf

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/01/2012 | 14:00 | מאת: ויקי

6 ימים לאחר ההחזרה הופיע דימום חלש, אני חייבת לציין שהחלו לי כאבי בטן תחתונה כבר מיום שלישי לאחר ההחזרה, הכאבים החלו בחוזקה ובעוצמה גבוהה וביום הרביעי בבוקר כמעט ונעלמו, נשארו כאבים אך לא חזקים, (שוחחתי עם בי"ח ביום רביעי בבוקר והם אמרו שאם הכאב פחת אין לייחס חשיבות מרובה כיוון שזה שכיח).היום זה היום העשירי אחרי ההחזרה הדימום לא פסק לגמרי הוא בא והולך, אני חושבת שבמהלך הדימום נפלטה רקמה אחת או שמה קריש דם אני לא יודעת להבדיל, נאמר לי להוסיף קרינון נוסף כתמיכה לפני 3 ימים, האם יש סיכוי להריון או קבלתי מחזור רק לא במלואו כיוון שהקרינון עוצר את המחזור מלהתפרץ? האם הייתי צריכה לעשות בירור כלשהו בזמן הזה על מנת להבין את פשר הדימום? אם כן מה יכולתי לעשות על מנת להבין מאיפה הדימום? תודה על הסבלנות, ויקי

04/01/2012 | 14:08 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום כה ממושך משאיר סיכוי די קטן להריון. יש לברר את מקור הדימום, יש לשלול בעיה בצוואר הרחם, בנרתיק או ברחם עצמו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית