ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/01/2012 | 20:37 | מאת: ג'אני

ערב טוב עשיתי היום אולטרסנד מעקב זקיקים אני ביום ה-14 למחזור : שחלה שמאל 17. שחלה ימנית =זקיקים קטנים. רירית 8 .נוזל בדוגלס אין הערות:בחלל הרחם פוליפ בקוטר 10 מ"מ 1.שאלתי היא מתי יכול להיות ביוץ? 2.חודש שעבר עשיתי טיפול ,והחודש לא עשיתי כי נשארו לי שאריות של זקיקים.יכול להיות שהזקיק 17 הוא שארית של הטיפול? 3.יש לי שרירן ברחם שהתגלה בהיסטרוסקופיה ..הפוליפ שבאולטרסנד שנצפה יתכן שהתכוון לשרירן .כי השרירן אצלי הוא בחלל הרחם??.

04/01/2012 | 11:16 | מאת: פרופ' שחר קול

1. בימים הקרובים. 2. יכול להיות. 3. הפוליפ יכול להיות שרירן.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית